Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad – Vicevoorzitter van de Ride for the Roses Curaçao (RFTRC) Curd Evertsz heeft afgelopen zaterdag de laatste 30 kilometer gelopen van zijn project ‘Standing Order 1.000 Walking Buddies’.

rideMet deze loop van duizend kilometer wilde Evertsz ook duizend periodieke overboekingen bereiken voor het goede doel: de strijd tegen kanker en de zorg voor kankerpatiënten op Curaçao.
Zaterdag liep Evertsz niet alleen. Hij werd vergezeld door een groep ‘buddies’ die een deel van de route meeliep. Deze buddies zorgden zelf ook weer voor ‘standing orders’ voor een maandelijkse bijdrage aan RFTRC. Onder meer premier Eugene Rhuggenaath (PAR) en minister Steven Martina van Economische Ontwikkeling (MAN) liepen afgelopen zaterdag mee. De drumband van het Vrijwilligers Korps Curaçao begeleidde de deelnemers het laatste stuk van de route.
Na afloop kondigde Evertsz aan het doel te verleggen naar 1.500 km, mits er dan ook weer meer nieuwe standing orders kunnen worden geregistreerd.
Evertsz begon in maart als ‘solo walker’, in het kader van het derde lustrum van RFTRC in januari 2019.
Twee weken geleden stond de teller van de actie al op een totale vaste maandelijkse bijdrage aan RFTRC van ruim 100.000 gulden op jaarbasis. Nieuwe aanmeldingen zijn nog steeds welkom via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).