Het ministerie van Justitie op Curaçao heeft samen met de Justitiële Inrichting Caribisch Nederland (JICN) meegedaan met het project ‘proefboef JICN 2018’ op 26 en 27 mei.

 

proefboevenDrie medewerkers van het ministerie deden mee, waaronder een werknemer van de beleidsorganisatie, een medewerker van de SDKK-gevangenis en een medewerker van de Justitiële Jeugdinrichting Curaçao (JJIC). Daarbij konden ze de processen in de nieuwe gevangenis op Bonaire ervaren en feedback geven voor verbeteringen. Daarnaast konden ze middels verschillende scenario’s zien hoe bepaalde processen gaan verlopen bij het in gebruik nemen van de gevangenis.

Foto ministerie van Justitie


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).