Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Vijf religieuzen waren gistermiddag aanwezig in de Staten om samen met de parlementariërs te bidden.

statenbidden

Voor het gebed, dat een dag eerder werd aangekondigd, was de bijna voltallige coalitie - MFK, Kòrsou di Nos Tur, Melvin Cijntje van PS, Marilyn Moses van Movementu Progresivo en onafhankelijke Statenleden Eduard Braam en Gassan Dannawi - aanwezig. Alleen Sherwin Leonora (PS) was wegens een cruisevakantie nog afwezig.
Een voor een gingen de religieuzen in gebed met de Statenleden. Er werd gebeden om een nieuw begin en om vergiffenis van de zonden. De kern van de boodschap was bij allemaal hetzelfde: er moet niet alleen in de kerk en in het gebouw van de Staten worden gebeden. We moeten ook leven conform de regels van God.
Van de oppositie was alleen Henny Reinilla van PNP aanwezig.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.