Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - In opdracht van het Openbaar Ministerie heeft de politie zaterdagmiddag bij een horecagelegenheid in Dein vier borden met daarop ernstige beschuldigingen tegen leden van het politiekorps in beslag genomen.

agebten
In een verklaring laat de politie weten dat de boodschap op de borden niet alleen beledigend is voor de leden van het korps, maar ook de goede naam en het imago van de politie schaadt. ,,Met de inbeslagname begint een onderzoek om te achterhalen wat er waar is van de boodschap”, aldus het KPC. Op de borden worden agenten Winklaar en Pieters beschuldigd van corruptie en wordt de minister van Justitie en het Openbaar Ministerie gevraagd actie te ondernemen.
,,Het is goed te benadrukken dat het politiekorps een serieuze organisatie is en onder geen enkele omstandigheden accepteert dat burgers - die het misschien niet eens zijn met de handelingen van de politie - leden van het korps beledigen. We staan voor wederzijds respect. Wanneer er sprake is van een meningsverschil kunnen burgers, die denken dat hun rechten worden vertrapt, de wettelijke stappen nemen om op die manier hun gelijk te halen”, zo luidt de verklaring van de politie.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).