Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De chief commercial officer (cco) van Curaçao Ports Authority (CPA) Raul Manotas heeft het getekende Memorandum of Understanding (MoU) voor een joint cruise partnership aangeduid ‘Caribbean Fusion’ tussen Curaçao, Aruba, Colombia en de Dominicaanse Republiek, aan minister Eugene Rhuggenaath (PAR) overhandigd. cruisealliantie
Caribbean Fusion is een nieuwe cruiseroute gericht op de ervaring die toeristen opdoen bij het ontdekken van de verschillende culturen, het historische erfgoed en de unieke attracties die deze landen te bieden hebben. Het doel van de samenwerking is het initiëren en bevorderen van een cruiseroute tussen de havens van deze vier landen. De toeristen kunnen hun cruise bij elk van de vier havens beginnen.
Vertegenwoordigers van de cruise partnership uit deze vier landen brachten kortgeleden een bezoek aan de Florida Caribbean Cruise Association (FCCA) en presenteerden het Caribbean Fusion-concept dat, naar eigen zeggen, goed werd ontvangen. De groep zal de cruisemaatschappijen nu proactief benaderen met een cruisepakket bedoeld om de verschillende bestemmingen uit te breiden.
In een reactie stelt Rhuggenaath dat hij dit initiatief volledig steunt en erop rekent dat het aantal cruiseschepen dat een bezoek aan Curaçao aflegt verder zal gaan stijgen, waardoor de verdere economische ontwikkeling binnen de lokale cruise-industrie kan worden gegarandeerd.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.