Soms worden ook teddyberen ziek. Afgelopen zaterdag stond voor hen in winkelcentrum Sambil een compleet uitgerust ziekenhuis klaar. Van wachtkamer tot röntgenafdeling en zelfs een adoptiecentrum. De bezorgde eigenaren van de knuffels konden zelf assisteren bij de diagnose. In de botika werden medicijnen verstrekt. Het ziekenhuis was een initiatief van de stichting Mucha pa Mucha. De door personeel van de kinderafdeling van het Sehos opgezette stichting zamelt fondsen in voor extra voorzieningen en apparaten voor een zo comfortabel mogelijk verblijf van kinderen in het ziekenhuis.

teddyberen


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).