Van een onzer verslaggevers
Den Haag/Willemstad - Premier Ben Whiteman is in Nederland om deel te nemen aan het bezoek van permanente vertegenwoordigers van de Verenigde Naties (VN).

whiteman

Het doel van dit bezoek is om expertise uit te wisselen over onder meer de thema’s vrede, gerechtigheid en ontwikkelingen.
Dit zijn de speerpunten van de koninkrijkscampagne voor een zetel in de VN Veiligheidsraad. Naast vrede en gerechtigheid zal het programma zich deze keer speciaal richten op ‘innovatieve en duurzame oplossingen voor onze samenleving’, zo wordt door de regering bekendgemaakt.
De minister-president is nog tot morgen in Nederland. Daarbij brengt hij ook een bezoek aan minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk en Jeanine Hennis-Plasschaert, de minister van Defensie.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.