Van een onzer verslaggevers
Den Haag/Willemstad - Premier Ben Whiteman is in Nederland om deel te nemen aan het bezoek van permanente vertegenwoordigers van de Verenigde Naties (VN).

whiteman

Het doel van dit bezoek is om expertise uit te wisselen over onder meer de thema’s vrede, gerechtigheid en ontwikkelingen.
Dit zijn de speerpunten van de koninkrijkscampagne voor een zetel in de VN Veiligheidsraad. Naast vrede en gerechtigheid zal het programma zich deze keer speciaal richten op ‘innovatieve en duurzame oplossingen voor onze samenleving’, zo wordt door de regering bekendgemaakt.
De minister-president is nog tot morgen in Nederland. Daarbij brengt hij ook een bezoek aan minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk en Jeanine Hennis-Plasschaert, de minister van Defensie.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).