Minister Suzy Camelia Romer van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft in aanwezigheid van buurtbewoners de ‘groundbreaking’ verricht om Plenchi Pou in Santa Helena een facelift te geven.

Het plein wordt op verzoek van de bewoners opgeknapt. Op Plenchi Pou komt een pergola te staan voor buurtactiviteiten en er is ook speelruimte voor kinderen. Verder komen er bomen op het plein die voor verkoeling zorgen. Rondom het plein zijn er parkeerplaatsen voor auto’s. De facelift neemt circa zes weken in beslag. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.