Getrouwd en moeder van een tiener is Donna Philbert - nummer twee op de kandidatenlijst van MSI - financieel-economisch maar ook op het gebied van het onderwijs volksgezondheid, sociale ontwikkeling en arbeid geschoold.
Momenteel werkt ze als een topmanager en ‘certified public controller’ binnen de Dienst Werk en Inkomen (DWI) van het Eilandgebied Curaçao. Philbert staat klaar om de doelstellingen van de partij Movementu Solushon Isla (MSI) op de politieke agenda te krijgen. MSI wil het contract met de PdVSA om economische redenen na 2019 niet verlengen of zoveel eerder als mogelijk beëindigen, de raffinaderij sluiten, ontmantelen en het vastgoed een andere bestemming geven.

Lees meer...

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).