×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 69 niet laden

,,Mijn gezondheid heeft nooit ter discussie gestaan bij de uitvoering van mijn functie en over eventuele meningsverschillen met mijn partij zal ik pas uitweiden als ik mijn functie heb neergelegd”. Dat zegt de minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening, Norman Girigorie in verband met berichten in de media als zou zijn partij Pueblo Soberano hem weg willen hebben als minister.
Partido Soberano heeft altijd aangegeven dat de minister in verband met gezondheidsredenen plaats zal maken voor Lia Willems, die thans implementatiemanager bij de Staten en oud-voorzitter van de Consumentenbond is. Girigorie geeft toe na de lange en intensieve inwerkperiode van de ministerraad twee vrije dagen te hebben opgenomen om bij te komen, maar ontkent dat hij ziek is geweest.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).