De kustwacht heeft afgelopen zondag twee gewonde toeristen op de Christoffelberg geholpen.

kustwacht3De mannen, die afzonderlijk van elkaar liepen, hebben zich gedurende hun wandeling op de berg geblesseerd. Eén had een gebroken enkel en de andere had een knieblessure opgelopen. De brandweer en de parkranger zijn de berg opgegaan om de personen met een brancard naar beneden te helpen.

Bij het zien van de situatie en vanwege de slechte weersomstandigheden, is besloten de hulp van de kustwachthelikopter in te roepen om de gewonde mannen van de berg te ‘hoisten’. De mannen zijn naar Hato gebracht waar een ambulance klaarstond om ze naar het ziekenhuis te vervoeren.

Foto’s Kustwacht


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.