Al het nieuws

Het formeel op Curaçao gevestigde gokbedrijf Globalstars nv moet een boete van 100.000 euro betalen, omdat het geen vergunning heeft voor online kansspelen.
Dat meldt het Nederlandse persbureau <I>ANP<I>. Het is voor het eerst dat de Kansspelautoriteit zo’n bedrijf een boete oplegt. Dat maakte de toezichthouder gisteren bekend. Globalstars zit op Curaçao, maar richt zich onder andere op Nederlandse internetters die bijvoorbeeld bingo, roulette of een loterij willen spelen.
Een zoektocht in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel van Curaçao wijst uit dat de formele directeur van Globalstars de 66-jarige op Curaçao geboren Humphrey Zimmerman is. Globalstars nv op Curaçao is gevestigd in het E-Commerce Park te Vredenberg. Dit E-Commerce Park – opgericht al in 1999 en dat exploitatievereniging van flats, woningen, exploitatie van en handel in onroerende goederen en een beheersmaatschappij als doelstelling heeft - wordt geleid door directeur Robert ‘Rob’ Vermeulen.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.