Al het nieuws

De eerste Duck Race van Rotary Club Willemstad vond gisteren plaats. duckraceJong en oud kwamen op het evenement af om 10.000 rubberen eendjes te aanschouwen die in het Waaigat de race met elkaar aan gingen. Na ongeveer 30 minuten bereikten de eerste vijf eendjes de finish. Duck nummer 02695 kwam als eerste over de eindstreep. Op de tweede plaats belandde duck 02200 en op de derde plaats eindigde eendje nummer 09759. De Duck Race van gisteren was de eerste van drie races. De opbrengst van het evenement gaat naar Fundashon Encelia, een stichting die crisisopvang biedt aan jongeren tussen 4 en 12 jaar.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).