Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Met een debat tussen jongeren van de Junior Rangers werd zaterdag het bezoek van prinses Beatrix aan Bonaire afgesloten. Zij vertrok aan het einde van de dag weer naar Nederland.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
The Bottom - Het herstel van woningen op Saba is bijna voltooid. Bijna honderd inwoners, maar ook vier kerken en vier hotels hebben financiële hulp gekregen om de schade te herstellen van de orkanen van 2017. Dat meldt het Openbaar Lichaam Saba.

Lees meer...

Van onze correspondent
Den Haag - Tijdens overleg over wetgeving over water in de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat in de Tweede Kamer botsten VVD en PVV over de kosten voor drinkwater op de Caribische eilanden.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Het Bestuurscollege (BC) gaat in nauwe samenwerking met het Rijk en Fundashon Cas Boneriano (FCB) de snelle bouw van sociale huurwoningen realiseren en de wachtlijsten voor dit soort huizen inkorten.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).