Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma heeft per brief gereageerd op de analyse die haar door de directeur van de Fundashon Cas Boneriano (FCB), Ben Oleana, is overhandigd tijdens haar bezoek aan Bonaire in januari.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Ronald Plasterk, heeft maandag Bonaire bezocht.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - Meningsverschillen tussen delen van de bevolking over de toekomst van het eiland dienen door communicatie te worden opgelost.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - Het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) heeft afgelopen week haar ‘Week van het Gezin’ afgesloten met een gezellig samenzijn.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - Met het inzweren deze week van de derde gedeputeerde, Rolanda Hellburg-Makaai is het nieuwe Bestuurscollege (BC) van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) compleet.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).