Al het nieuws

Van onze redactie
Kralendijk - Het Bestuurscollege van Bonaire wil de informatievoorziening aan de Eilandsraad - en daarmee het publiek - intensiveren en heeft daartoe de zogeheten ‘Raadsinformatiebrief’, kortweg RIB, gelanceerd.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Kralendijk - Er worden wegen aangelegd rond de scholen op Bonaire. Als eerste zijn de Brede School Papa Cornes in Noord Salinja, School Strea Briante/School Rayo di Solo in Antriol en Kolegio San Luis Beltran in Rincon aan de beurt.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - ,,Er is veel achterstallig onderhoud dat urgent moet worden aangepakt om te voorkomen dat de luchthaven door de International Civil Aviation Organization (ICAO) op de vingers wordt getikt of zelfs restricties opgelegd krijgt.”

Lees meer...

maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).