Van onze redactie
Tegucigalpa - De zes Syriërs die in Honduras zijn aangehouden met valse paspoorten waren op zoek naar werk en hebben niets van doen met terrorisme. Ze waren ook niet op weg naar de Verenigde Staten maar naar Guatemala, aldus een bron bij de Amerikaanse regering. De Syriërs hadden gestolen Griekse paspoorten bij zich. Vijf Syriërs werden afgelopen dinsdag gearresteerd op het vliegveld van de Hondurese hoofdstad Tegucigalpa. Zij kwamen daar aan met een vlucht uit Costa Rica. Een zesde Syriër werd vrijdag al tegengehouden en op een vliegtuig teruggezet naar El Salvador.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.