Van onze redactie

Zanderij - Suriname heeft sinds gistermiddag 12.15 uur zijn eigen goudraffinaderij.

Op dat tijdstip knipten vicepresident Robert Ameerali en Kalotti-topman Munir-Al Kalotti een lint door en werden de deuren officieel geopend, schrijft de Ware Tijd.
In zijn toespraak wees Kalotti erop dat Suriname met de vestiging van de raffinaderij het voortouw neemt in de goudindustrie in de regio. Hij sprak zijn dank uit aan president Desi Bouterse voor het in zijn bedrijf gestelde vertrouwen en de gelegenheid om in Suriname te mogen investeren.
Vicepresident Robert Ameerali merkte op dat met de komst van Kalotti, een internationaal gerenommeerde onderneming in de goudsector, is gedemonstreerd dat Suriname openstaat voor buitenlandse investeerders. Het land zal open blijven voor buitenlandse investeringen, verzekerde Ameerali.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).