Van onze redactie

San José - Twee Nederlandse vrouwen zijn in Costa Rica aangehouden toen ze het land binnenkwamen met ruim 85.000 euro voor een groot deel in het lichaam van een van de twee vrouwen verstopt.

Plaatselijke media melden dat de vrouwen van 35 en 41 jaar donderdag arriveerden op de internationale luchthaven van de hoofdstad San José met een vlucht uit Madrid. Beiden hadden circa 7.500 euro in hun handbagage. De 35-jarige vrouw bleek circa 70.000 euro in haar lichaam te hebben verstopt.

De twee konden geen verklaring geven over de herkomst van het geld. Daarom worden ze wegens het witwassen van geld vervolgd.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.