Na de ellende die cliënten van UTS hebben te verduren, willen wij toch niet achterblijven met het volgende. Minder dan een maand geleden werkte opeens noch telefoon noch internet. Na twee keer een uur op de Caracasbaaiweg gezeten te hebben, bleek de fout bij UTS te liggen. Punt is om dit maar eens telefonisch aan de helpdesk duidelijk te maken. Men boekt iets, maar wel zodanig dat het ergens verkeerd loopt, tot gevolg algehele afsluiting. De ‘waiting room’ zat vol logisch gefrustreerde mensen met hetzelfde probleem. Het systeem zou binnen 48 uur weer operationeel zijn. Wat schetst onze verbazing, telefoon werd dezelfde dag nog gefikst, internet duurde een hele week. Afgelopen maandag was het weer raak. Geen internet deze keer. Na met het bekende kastje naar Brievengat te zijn getogen (kostte me 1,5 uur), bleek het kastje oké, maar lag het aan de lijn. Er zou binnen 48 uur werk van worden gemaakt en de afdeling storingen zou contact opnemen om langs te komen. Inmiddels zijn we - mind you - een week verder en horen en zien we niets. Bellen zou moeten lukken, maar je hangt als cliënt vaak meer dan een uur aan de lijn en je bent verplicht, overigens al jarenlang, naar hetzelfde wanstaltige deuntje te luisteren. Het hoeft natuurlijk geen betoog dat dit bedrijf ongetwijfeld tot een van de meest schandalige bedrijven gerekend mag worden waar je als cliënt als een hond wordt behandeld. Te gek voor woorden allemaal, want laten we wel wezen, wie betaalt je misgelopen opdrachten en je tijd om naar internetcafés te gaan?
Yvonne en Henk Wolthuis, Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.