Een week geleden kwamen we erachter dat onze wagen al 3 maanden geleden gekeurd had moeten worden. Helaas waren wij nog niet bij die gelukkigen die een automatische oproep kregen. We schreven rond 4 uur een mail naar Bentana en de volgende morgen rond 9 uur kregen we een mail met uitleg en een afspraak over een week.
Aangekomen bij het keuringslokaal zaten er vriendelijke, relaxte medewerkers. We betaalden en we waren meteen aan de beurt met keuren. Na de keuring de kaart ophalen en binnen 20 minuten stonden we weer buiten de poort. Mijn complimenten Bentana en Keuringslokaal, wat een verbetering, wat een service.
Wie weet slaat deze positieve manier van mensen/klanten helpen ook nog eens over naar Aqualectra en UTS. Waar we helaas nu nog foto’s op internet voorbij zien komen van nagelvijlende medewerkers terwijl je 4 uren moet wachten!
John Baselmans, Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.