Met vermakelijkheid heb ik kennisgenomen van de opiniebijdrage van Dick Drayer, freelance journalist, in het Antilliaans Dagblad van dinsdag 21 oktober 2014, getiteld ‘Nederland op Caribisch oorlogspad?’, met name zijn uitdrukking ‘you ain’t seen nothing yet’.
Met schriftelijke goedkeuring van bv Uitgeverij De Arbeiderspers, hierbij een afbeelding van de achterkant van het boek ‘De danser - Hoe de drugshandel Nederland veroverde’.
Zoals geschreven staat: ,,Dit boek is het ontluisterende bewijs dat Nederland het paradijs is voor de georganiseerde misdaad. Het toont aan dat ons land sinds de jaren tachtig de operatiebasis bij uitstek is voor de wereldwijde handel in drugs. En wat erger is: het onvermogen van de Nederlandse autoriteiten om efficiënt terug te slaan. Het is veel erger dan u vermoedde.”
Indien wij gelijke partners in het Koninkrijk der Nederlanden zijn, dan wordt het misschien hoog tijd dat Aruba, Curaçao en Sint Maarten Nederland om opheldering vragen hoe de drugshandel, vrijwel ongestoord, Nederland heeft kunnen veroveren, en wat er aan gedaan wordt. Wat een stel huichelaars!

Rudy Sprock,
Curaçao

oorlogspad


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.