Met vermakelijkheid heb ik kennisgenomen van de opiniebijdrage van Dick Drayer, freelance journalist, in het Antilliaans Dagblad van dinsdag 21 oktober 2014, getiteld ‘Nederland op Caribisch oorlogspad?’, met name zijn uitdrukking ‘you ain’t seen nothing yet’.
Met schriftelijke goedkeuring van bv Uitgeverij De Arbeiderspers, hierbij een afbeelding van de achterkant van het boek ‘De danser - Hoe de drugshandel Nederland veroverde’.
Zoals geschreven staat: ,,Dit boek is het ontluisterende bewijs dat Nederland het paradijs is voor de georganiseerde misdaad. Het toont aan dat ons land sinds de jaren tachtig de operatiebasis bij uitstek is voor de wereldwijde handel in drugs. En wat erger is: het onvermogen van de Nederlandse autoriteiten om efficiënt terug te slaan. Het is veel erger dan u vermoedde.”
Indien wij gelijke partners in het Koninkrijk der Nederlanden zijn, dan wordt het misschien hoog tijd dat Aruba, Curaçao en Sint Maarten Nederland om opheldering vragen hoe de drugshandel, vrijwel ongestoord, Nederland heeft kunnen veroveren, en wat er aan gedaan wordt. Wat een stel huichelaars!

Rudy Sprock,
Curaçao

oorlogspad


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).