Aardig en informatief stukje over fluor op de middenpagina van de maandageditie van het Antilliaans Dagblad. Jammer dat de schrijfster het meest essentiële vergeet. In welke concentraties fluoride giftig is. Zeker niet in de microscopische concentraties waarin het aan ons drinkwater toegevoegd wordt, ter opbouw van skelet en gebit. Want sporenelementen hebben we nou eenmaal nodig. Sporenelementen van stoffen die in hoge concentraties uitermate giftig zijn.
Maar goed, helaas hebben we ‘conspiracy theory believers’ die ervan overtuigd zijn dat onze overheid erop uit is ons allemaal langzaam te vergiftigen.
Voor deze mensen heb ik maar één advies: zwem nooit in zeewater. Daar zit fluoride in. Je zou er maar Multipele Sclerose van krijgen.
Eric de Brabander (tandarts),
Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).