Ik verblijf, ter revalidatie, al vier maanden bij Stichting Hamiëd aan de Jan Noorduynweg. Toen ik bij Hamiëd introk had ik zo mijn twijfels met betrekking tot de kwaliteit van de zorg. Je hoort zoveel negatiefs over verzorgingstehuizen.
Groot was mijn verrassing te ervaren hoe het personeel met de patiënten omgaat. De verplegers(sters) zijn bijzonder prettig in de omgang en zijn altijd opgewekt. Ze staan altijd voor me klaar en doen hun uiterste best om mijn verblijf zo prettig mogelijk te maken. Mijn dagen zijn gevuld met lach en blijdschap.
De dames die in de keuken werken zijn geweldig. Krioyo-eten, heerlijk klaargemaakt en op tijd opgediend. Hygiëne komt bij hen op de eerste plaats. Deze dames doen al het mogelijke om aan mijn wensen tegemoet te komen.
Freddy Ramos, de fysiotherapeut hier bij Hamiëd geeft mij zo’n goede behandeling, dat het niet lang meer zal duren voordat ik weer kan lopen.
Personeel van Stichting Hamiëd, ik dank jullie vanuit mijn hart voor jullie goede zorgen. Dat God jullie de kracht en gezondheid moge geven om toekomstige bewoners met evenveel liefde en aandacht te verzorgen zoals jullie dat voor mij hebben gedaan en nog steeds doen.
Claudette Nieuw, Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).