In uw krant van 27 augustus meldt u op de voorpagina ‘Normering ONV’S must’. Dat is interessant, vooral omdat ik in mijn bijdrage van 8 augustus jl. reeds aangaf: ,,Misschien zouden we op Curaçao er eindelijk aan moeten denken om meer marktconform te gaan werken door meer energiebedrijven op het eiland de gelegenheid te geven zich te kunnen vestigen, snel loskoppelen van de regering is een must, alsmede een andere maatregel zou kunnen zijn een (minderheids)privatisering waardoor bij een monopolistisch nutsbedrijf als Aqualectra een echte ondernemingscultuur ontstaat. Een uitgebreid onderzoek naar dit nutsbedrijf zou zeker niet misstaan.”
Soms zijn bijdragen van gewone meedenkende burgers zo gek nog niet.

J. Martina, Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).