Het neerschieten van een vliegtuig van Malaysian Airlines MH17 boven oost-Oekraïne door de separatisten, is een van de wreedste daden die een mens kan overkomen. 298 Onschuldige mensen, die niets te maken hebben met de oorlog van een stelletje separatisten, die een stuk Oekraïne willen afpakken van het moederland. Landjepik, met de hulp van Rusland. Rusland financiert, levert wapens, en leidt de mensen aldaar op. Door toedoen van de Russen, hebben de separatisten het verkeerde vliegtuig naar beneden gehaald!
Maar wat doet Israël met de Palestijnen? Precies hetzelfde. Maar dan al meer dan 60 jaar lang. Met geld en wapens van de Amerikanen, respecteren de Joden niet het aan hen toegewezen stuk land, dat hun na de Tweede Wereldoorlog is toegewezen om daarop het land Israël te stichten. Continu land afpakken van de Palestijnen en daarop nieuwe nederzettingen bouwen. Op vele plekken op het Palestijns grondgebied, worden de Palestijnen verjaagd uit hun huizen, om plaats te maken voor de Joden. En hebben ze dan toch nog last van die vervelende Palestijn, dan bouwen ze een muur van 5 meter hoog, 750 km lang, dwars door Palestijns grondgebied. Vruchtbare akkers, waarop de Palestijnen hun groente en fruit verbouwden, zijn ze nu ook kwijt! Het is toch logisch, dat het Palestijnse volk dit niet kan accepteren! Door toedoen van de Joden, moeten ze onder erbarmelijke omstandigheden leven. Maar achter de schermen zijn de Verenigde Staten de grootste boosdoener.
Zolang de VS Israël blijft steunen met geld en wapens, zal het altijd ellende blijven in Palestina. Maar nu doet Rusland het zelfde in de Oekraïne! En dat mag niet! Nu wil de wereld economische maatregelen nemen tegen Rusland! Zijn we dan allemaal van lotje getikt, of willen we de waarheid niet onder ogen zien!
Een verontruste wereldburger.
John van Buuren,
Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.