Het is duidelijk dat het aantal geweldsmisdrijven op het eiland ernstig uit de hand is gelopen, het lijkt bijna of er geen houden aan meer is.
Inmiddels heeft Freeport Jewelers besloten twee zaken in de Renaissance Mall te gaan sluiten aldus uw krant van 27 juni. Overigens jammer dat u zo’n belangrijk nieuws voor onze gemeenschap naar de tweede pagina heeft verschoven.
Het is natuurlijk de zoveelste aderlating die we hier krijgen, weer mensen zonder werk, mensen die traumatische ervaringen opgedaan hebben, iedere keer weer. Het lijkt er bijna op dat het een normale zaak aan het worden is.
Het is meer dan bizar dat Navarro (Justitieminister) alleen maar praat, plannen maakt en niet adequaat ingrijpt, van de week kon hij niet reageren omdat hij in China zat. Om wat te doen? Kijken hoe het gesteld is met de gevangenissen? Onvoorstelbaar dat Rosaria (PAIS) zo’n man niet terugtrekt. Volstrekt onbekwaam voor deze job, helaas is deze minister de zoveelste hoofdverantwoordelijke voor een falend beleid binnen deze regering.
Shame on all of you dat u niet in staat bent de burger, toerist en winkelier het gevoel van veiligheid te geven, ergo, enige veiligheid te bieden. Klopt het dat ik momenteel nergens controles zie? Het lijkt me toch wel zaak weer veel aanhoudingen te gaan verrichten.
J. Martina, Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).