Wat een geweldige, creatieve stunt hebben de kunstenaars Zanolino en Guillot uitgehaald om Curaçao naar de top te voeren! Een uniek symbool van het niveau van denken van kunstenaars hier op ons eiland.
Maar ook is hun ‘Dream Catcher’ een uniek ‘selling point’ om bezoekers naar Curaçao te trekken. Want wij zijn uniek en bijzonder! Wij hebben een prachtige natuur (kans op nominatie als werelderfgoed van de natuur en cultuur voor een gedeelte van Band’abou), een prachtige (oude) architectuur (op de werelderfgoedlijst), en een onderwaterwereld die, samen met andere tropische koninkrijksdelen, ook op een nominatie kan komen voor werelderfgoeddeel, mits wij onze stinkende best hiervoor doen. Bovendien hebben wij zo langzamerhand een internationaal zeer goed aangeschreven kunstscene.
Dus laten staan die ‘Dream Catcher’, waar Amerikanen meteen trots op zouden zijn, omdat de Indiaanse cultuur hen heilig is. Geef kunstenaars op Savonet (wat een interessant museum staat daar) de gelegenheid iets kenmerkends van zichzelf neer te zetten. Draai de negatieve knop om, bevelhebbers van onze mooie natuur, zeg dat deze hemelbestorming een uitzondering is, en laat weten dat Curaçao toptalent heeft!
Jan Gulmans, Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).