Terwijl in Venezuela het volk op straat opkomt tegen de corruptie in zijn land, dankzij de socialistische elite die ontstaan is onder het regime van wijlen president Chávez, probeert deze elite te redden wat er te redden valt. Op woensdag 26 februari reist de vicepresident van PdVSA, Asdrubal Chávez (duidelijker kan het niet), volgens het Antilliaans Dagblad van 20 februari, naar Curaçao om een MoU te tekenen voor de modernisering van de Isla. De ratten verlaten het schip? Of is men tot bezinning gekomen? De bal ligt nu aan onze kant. Sluiten we onze ogen voor de ellende in Venezuela en tekenen we zelfzuchtig mee of tonen we moed en kiezen we eindelijk voor een nieuwe onafhankelijke, economische toekomst?
Orlando Meulens,
Nederland

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).