Op de voorpagina van uw krant van 14 februari vallen twee artikelen op.
De schandalig ‘gewelddadige overval op toeristen’ en ‘Spanning in de coalitie’.
Wat het eerste betreft begrijp ik niet dat de toeristenindustrie, hotels en resorts in/rond Koraal Specht geen ‘no go area’ afgeeft voor Koraal Specht voor toeristen.
Het is natuurlijk niet de eerste keer dat toeristen in dit gebied worden overvallen. Als we het toeristisch gezien beter willen gaan doen zoals de Chata voorstelt dan is dit weer een uitstekende reclame om mensen weer terug naar het eiland te halen.
Dan de spanning in de coalitie die duidt op de voordracht van een persoon die nota bene PS-lid is en waarvan Asjes ronduit zegt dat hij ‘niet weet of de betreffende directeur lid van zijn partij is’.
Wat het laatste betreft valt mij iedere keer weer op dat Asjes op de een of andere manier altijd moeite heeft eerlijk uit de bus te komen. Politieke benoemingen zouden niet meer moeten kunnen gebeuren, bij geen enkele partij en de PS in het bijzonder, mijnheer Asjes. Uw partij staat(?) toch voor transparantie en eerlijkheid(?).
Shame on you. When will you ever learn.
Josef Martina,
Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).