Wat een vertoning! Ik schaamde mij bijna dat ik daarbij aanwezig was. Ik was in de veronderstelling dat ik naar een lezing ging over het voor en tegen van fluoride in drinkwater met hoogstwaarschijnlijk de nadruk op tegen (WTC, 22 januari 2014; 19.00 uur).
Wat ik voorgeschoteld kreeg was een fanatieke, populistische, propagandistische vertoning die ook nog een politiek tintje kreeg aan het eind. Kortom een lezing Rudolf de Wit onwaardig. Volkomen doorgeslagen. Ik was daar met een vriendin. Als ik alleen geweest was, was ik waarschijnlijk na een uur weer weg geweest. Heel jammer. Het had een informatieve lezing kunnen zijn die een bijdrage zou kunnen leveren aan de meningsvorming over dit onderwerp.
Het blijft een controversieel onderwerp. Bovendien is het een bekend feit dat wetenschappers volkomen tegenstrijdige meningen kunnen verkondigen met citaten uit diverse wetenschappelijke rapporten, die allemaal heel logisch overkomen. Het individu moet proberen uit het brede scala aan informatie zijn mening te vormen en conclusies te trekken.
W.L. Tanasale, Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).