Voor de tweede maal op rij, december 2013, en al eerder in juli 2012, heb ik een ansichtkaart gestuurd naar mijn collega’s op het gemeentehuis in Nederland om te laten zien hoe Curaçao er uit ziet en ze lekker te maken om ook eens te gaan kijken op dat prachtige eiland. En geen van beide kaarten is aangekomen!
Hoe kan dat? Waar ik de kaart in 2012 heb gepost, weet ik niet meer, maar 6 december 2013 was het in de brievenbus onder het tunneltje bij Rif Fort, op de weg naar de cruiseschepen.
Het kaartje was belangrijk, om ze te bedanken voor het geweldige afscheid voor mijn pensionering dat ze voor mij georganiseerd hadden, waarbij Curaçao de hoofdrol speelde. Ik houd van jullie eiland en heb het er veel over op kantoor. Over hoe geweldig het daar bij jullie is. Daarom hadden ze op mijn laatste werkdag allerlei Papiamentse teksten op de muren geplakt, werd er Curaçaose muziek gedraaid wapperde de Curaçaose vlag.
De porto naar Nederland is prijzig, maar oké, ik verwacht dan wel dat het aankomt! Maar nee..., waar ligt dat aan? Een ieder die het antwoord weet, mag het me zeggen!
Door mooie ansichtkaarten te sturen promoot ik indirect ook het eiland en dat gaat zo verloren... Erg jammer.

Laura Saffrie-Van der Voort, Nederland

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).