Met interesse heb ik uw krant van 6 november gelezen waarbij vooral het artikel ‘Aruba op zoek naar privé-accommodaties’ opviel. Dat is een bijzonder interessant gegeven gezien het feit dat de Chata hier daar schijnbaar anders over denkt. Deze organisatie gaat volstrekt voorbij aan het feit dat juist die toeristen die gebruikmaken van allerlei privé-accommodaties veel bijdragen aan hun dagelijkse verblijf en dan vooral aan de supermarkten, restaurants et cetera.
Dit wellicht in tegenstelling tot de cruisetoeristen, vaak ouderen, die minder verteren wat eten betreft omdat zij all-in reizen hebben en na een wandelingetje vaak snel weer aan boord gaan om te eten.
Ik denk dat juist de Chata iets kan leren van de Arubaanse aanpak in plaats van star hun eigen nietszeggende cijfers maandelijks te presenteren die meestal tegenstrijdig zijn. Tijd voor een nieuwe, jonge aanpak binnen deze organisatie. Dit zou zeker niet misstaan.

Josef Martina,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).