Al het water van Mahuma, watervanggebied Soltuna achter de Jan Noorduynweg, dichtgeslibd en dichtgegroeid meer van Julianadorp én het hele Savaangebied moet door één veel te kleine rooi naar de Piscaderabaai stromen.
Die rooi is deels ingestort en dichtgegroeid. Beelden van het verwoestende water drie jaar geleden doemen op. Gaat die situatie zich herhalen? Het meer van Julianadorp stroomt al over.
Het is bekend wat er gedaan moet worden om de bedreigende situatie af te wenden, maar dat is een hele klus en zal nog wel even duren. Nu is dus tussentijds onderhoud van die rooi en het meer van Julianadorp aan de orde! Een graafmachine en een paar mannen… Er ligt een aanvraag van Openbare Werken bij Financiën…minister Balborda en minister Jardim, please…!!!

Bezorgde burgers uit het Piscaderagebied

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).