Al het water van Mahuma, watervanggebied Soltuna achter de Jan Noorduynweg, dichtgeslibd en dichtgegroeid meer van Julianadorp én het hele Savaangebied moet door één veel te kleine rooi naar de Piscaderabaai stromen.
Die rooi is deels ingestort en dichtgegroeid. Beelden van het verwoestende water drie jaar geleden doemen op. Gaat die situatie zich herhalen? Het meer van Julianadorp stroomt al over.
Het is bekend wat er gedaan moet worden om de bedreigende situatie af te wenden, maar dat is een hele klus en zal nog wel even duren. Nu is dus tussentijds onderhoud van die rooi en het meer van Julianadorp aan de orde! Een graafmachine en een paar mannen… Er ligt een aanvraag van Openbare Werken bij Financiën…minister Balborda en minister Jardim, please…!!!

Bezorgde burgers uit het Piscaderagebied

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.