Ambtenaren plaatsten in Banda’bou dure blauwe wegwijzers. Lag eerst de woonwijk Tera Cora komende vanuit Soto na het kruispunt met Westpuntweg rechts, sindsdien ligt het links af. Snelheidbeperkende hobbels zoals wij die kennen in Soto en Bonam komen er dus niet bij het huidige Tera Cora, maar 6 kilometer verder.
De minister van Wegenbouw beloofde de Westpuntweg te verbreden, te voorzien van belijning, van betonnen afsluitbanden en zijstroken. Op het eerste vernieuwde stuk is daar niets van gerealiseerd. Het sprookje van ‘Nos Hospital Nobo’ wordt ook zoiets: geen daken, muren, gangen, toiletten, keukens, liften, trappen, deuren, ramen, kasten, leuningen, airco, water, elektriciteit, riolering noch parkeerruimte.
Carlos Weeber, architect, Curacao

teracora

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).