De leerlingen van de examenklassen van het Radulphus College zijn geïnformeerd dat op 20 augustus vanaf 14.30 uur de boeken in het kader van vrij onderwijs worden uitgedeeld op school.
Rond bovengenoemde tijd verzamelden de leerlingen zich om de boeken uitgedeeld te krijgen. Aangezien er geen boeken beschikbaar waren om uitgedeeld te worden, heeft de SSC het uitdelen afgelast!
Dit is ongeloofwaardig, waarbij er geen vertegenwoordiger van de SSC aanwezig was om zich namens de organisatie tegenover de leerlingen en ouders te verontschuldigen.
Inmiddels is deze week de tweede volle week van school en in geval van de leerlingen van het examenjaar vinden de eerste examens plaats over amper zes weken.
Mijn vraag is wie is uiteindelijk verantwoordelijk voor deze misstanden, aangezien als ouder ik deze niet accepteer.

Alfred Palm, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.