Niettegenstaande wat wel of niet zou zijn gebeurd rondom die poepende hond, vind ik dat onze 'held' Dean Rozier wel wat meer support heeft verdiend. Uit de hand gelopen discussie of een bijzonder vreemde reactie van een politieagent, die toch wel wat in haar/zijn mars moet hebben om met mensen om te gaan. Dean Rozier heeft op krachtdadige wijze zijn kop uitgestoken om onze democratie te redden, daarom namens mij: Dean, Hopi forsa!
Andere werkelijke delicten uit die tijd van Dean Rozier, waartegen hij optrad, blijven tot op deze dag onder de bekende politieke deken en daarom lopen de echter daders nog altijd vrij rond. Ik vond de uitleg van de vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie gewoonweg meer dan slap en naïef, bah!
Jan Jonkman,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).