×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 69 niet laden

In de persconferentie heb ik zowel premier Mark Rutte als onze eigen premier Ivar Asjes niet over de gezondheidszorg op Curaçao horen praten. Laat Mark Rutte a.u.b. een bezoek brengen aan de erbarmelijke kamers in ons nationaal ziekenhuis, het St. Elisabeth Hospitaal. Wees ook niet bescheiden om hem de kapotte vloeren van de hoofdgang van de eerste verdieping te laten zien.
Hopelijk zal premier Mark Rutte dan zijn best doen om de Nederlandse regering samen met de Europese Unie en eventuele anderen, ten minste 50 procent van de kosten van een nieuw ziekenhuis voor hun rekening te nemen.
Onze regering hoeft zich ook niet te schamen om een zodanig verzoek namens de bevolking van Curaçao aan premier Mark Rutte te doen.
Felix D. Pinedo, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).