Sinds september vorig jaar werd de website van de overheid niet meer bijgehouden. Sinds een paar maanden is de website volledig uit de lucht. Negen maanden al moet de burger het doen zonder informatie van de overheid, in september kunnen we één jaar vieren.
Vraag is dus wanneer kan de burger weer beschikken over de website gobiernu.cw? Wie heeft in hemelsnaam verzonnen om de website volledig van internet te verwijderen in plaats van de oude gewoon te laten bestaan totdat er een nieuwe is? Alle informatie, zoals over Kranshi, had gewoon beschikbaar kunnen blijven.
Tijdens de presentatie van Bob Wit bij de Centrale Bank op 4 april heeft Suzy Römer hierbij ook kanttekeningen geplaatst in aanwezigheid van de desbetreffende minister Etienne van der Horst en vele Statenleden. We zijn nu bijna twee maanden verder: nada ainda!
Diskulpa pa e inkumbinensia? Onze excuses voor het ongemak? Our apologies for this inconvenience? Is er opdracht verstrekt voor een nieuwe website en wanneer dan en wanneer behoort die opgeleverd te worden?
Allemaal mooie woorden zoals respect voor de burger, een overheid die dichter wil staan naar de burger, een takenkabinet met professionals enzovoort. Hoe lang nog?
Henk Pasman, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).