De laatste zin van mevrouw Tineke Poulino-Gijzen, dat de reparatiewetgeving wat betreft de basisverzekering ziektekosten nog niet is afgerond is hoopgevend. Maar wat dat betreft ben ik net als ‘De ongelovige Thomas’: eerst zien en dan geloven.
In mijn eerste ingezonden stuk over dit onderwerp haalde ik een spreekwoord aan: ‘Gelijke monniken, gelijke kappen’, maar wat schetst mijn verbazing nu dat er drie grote categorieën buiten schot blijven:
1. Het personeel van het ziekenhuis
2. Het personeel van de Isla
3. De actieve ambtenaren
Foei, regering. Vooral die actieve ambtenarengroep doet mij pijn. Wij, de gepensioneerden, hebben voor deze groep de matras gelegd, waarop zij kunnen uitrusten. Maar nu worden de poten onder onze 'stoelen' vandaan gezaagd.
Ik hoop dat u nooit meer schijnheilige vrome en zogenaamde waarderende woorden gebruikt voor onze groep bij uw toespraken.
Ds. Jan Jonkman,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).