Door allerlei onfortuinlijke omstandigheden moest ik op donderdag 18 april, midden tijdens onze vakantie op het prachtige Curaçao, ineens naar de dokter die mij onverhoopt doorstuurde naar het St. Elisabeth Hospitaal. Daar bleek ik een nachtje te moeten blijven, voor een bloedtransfusie.
Mij moet van het hart dat ik me zowel bij het doktersbezoek (bij dokter Visser) als in de nacht in het ziekenhuis, zo veilig en goed behandeld heb gevoeld. Iedereen heeft me zo goed geïnformeerd en met alle liefde en aandacht behandeld. Het is natuurlijk helemaal niet leuk als je vakantie ineens zo'n vervelende wending neemt, maar ik moet zeggen dat ik nog steeds met een warm hart terugdenk aan al die lieve en zorgzame zusters en die zeer zorgvuldige dokoren die me die nacht, avond en ochtend bijstonden.
En hoe ik werd uitgezwaaid door de vrouw die me ’s ochtends mijn ontbijt bracht en tussen de middag mijn lunch, zal ik ook nooit vergeten, zo blij als ze voor me was dat ik al weer naar huis mocht. Via deze weg wil ik dus heel graag het verplegend en medisch personeel van het St. Elisabeth Hospitaal en dokter Visser bedanken voor de manier waarop ze me behandeld hebben.
Ik zal niet zeggen tot volgende keer, want dat hoeft nou ook weer niet, maar mocht ik weer ziek worden op dat prachtige eiland dan weet ik in ieder geval zeker dat ik op Curaçao in goede handen zal zijn!
Nelleke Zitman, Amsterdam


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).