Dacht ik rustig te kunnen internetten bij UTS, maar neen hoor... Ben ik nu ineens alles kwijt wat betreft mijn Hotmail. Dus op hoge poten naar het verkoopadres van mijn computer. Maar helaas, neen hoor, ze konden mij niet helpen. En nu lees ik in mijn vertrouwde dagblad wat er aan de hand is met mijn OneNet van UTS... En nu mijn algemene vraag: wie helpt mij om mijn oude bestand terug te krijgen? Het belangrijkste is voor mij, dat ik mijn oude mailadressen terugkrijg in mijn computerbestand waar ik jaren voor gespaard heb en dat ik ook mijn oude berichten terugkrijg!
Wie kan mij daarbij helpen? (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) En nu, tot mijn stomme verbazing, komen weer berichten binnen in mijn inbox; maar nu de rest die ik kwijt ben, hoe krijg ik die terug om in mijn oude bestand...?

B. van Leeuwen, Curaçao

 

B. van Leeuwen, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).