Op mijn vraag aan Openbare Werken waarom niet eerst de vangrails geplaatst zijn op de nieuw geopende vierbaansweg tussen Betèsda en de rotonde Julianadorp kreeg ik het volgende antwoord: ,,Omdat hier beplanting aangebracht zal worden en geen vangrails.”
Daarom zijn ook hoge banden toegepast in de middenberm. Dit kan in mijn ogen niet vanwege veiligheid en het voorkomen van ongelukken op dit gedeelte in de toekomst. Ik zal hierover vragen stellen aan de overheid via de Landsverordening openbaarheid van bestuur (LOB).
Daarnaast heb ik de Statenleden hiervan op de hoogte gebracht. De overheid mag uitleg geven als het vandaag of morgen fout gaat op dit weggedeelte. Overheid, nogmaals mijn advies: haal bewaken van veiligheid weg bij onder andere Openbare Werken en brandweer en richt een onafhankelijke body op.
Henk Pasman, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).