Een dag behoorlijke regenval heeft weer eens de plaatsen onder water gezet die we allang kenden en waar maar niets aan gedaan wordt. Ex-minister Cooper heeft op TeleNotisia uitgelegd dat hij allerlei plannen heeft achtergelaten voor zijn opvolger. De overlast na Tomás op 1 november 2010 is nu twee jaar geleden! Na het rapport van het ingenieursbureau, op eigen initiatief en niet in opdracht van Cooper, zoals hij het nu doet voorkomen, was de reactie van Cooper dat hij eerst alle dammen zou laten uitdiepen, aangezien dat volgens hem het probleem was. Nu ineens is hij het wel eens met het rapport! Als het maandag ook de hele dag geregend zou hebben dan waren Trupial Inn, het Advent Ziekenhuis, alle bedrijven rondom Saliña en Groot Davelaar plus de nodige woonhuizen weer onder water gelopen, alleen maar omdat Cooper niet de juiste maatregelen in deze afgelopen twee jaar heeft genomen. Van het gepresenteerde plan hoefde hij in eerste instantie uitsluitend en alleen de bottleneck op te lossen en dat is de duiker onder de Rijkseenheidboulevard en dat kost in ordegrootte een half miljoen gulden. Dit ten opzichte van de miljoenen schade na Tomás! Vervolgens plan je het totale voorgestelde infrastructuurproject! Ex-minister Cooper heeft een olifantshuid en denkt ons kiezers voor de gek te kunnen houden! Gelukkig komt er een tussen-minister die wel deze bottleneck voortvarend zal oplossen, zodat velen rustig kunnen slapen bij hevige regenval.
Henk Pasman, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).