De stap van de heer Sulvaran om als onafhankelijk Statenlid verder te gaan is zonder meer moedig en getuigt van leiderskwaliteit.
Het is alleszins te begrijpen dat iemand - ook al heeft hij de partij zelf helpen oprichten - niet verder kan gaan met een partij die geen visie meer heeft. De enige visie die PAR blijkt te hebben is een tunnelvisie. Het enige beeld dat de partij voor ogen heeft is een achterhaald schrikbeeld: de PS.
Het moge duidelijk zijn dat de Partido Soberano niet zou zijn opgericht als PAR in staat was geweest de leemte op te vullen die in de afgelopen jaren, terecht, is opgevuld door de PS. De PS heeft vanaf het begin haar best gedaan om het hele Curaçaose volk bewust te maken van verleden, heden en mogelijke toekomst. Je kan het niet altijd met de stijl van PS eens zijn geweest, maar de intentie van de partij moet wel op zijn merites worden beoordeeld.
PAR heeft niet voor niets stemmen verloren en moet beseffen dat de wereld is veranderd. Ik hoop dat de partij een voorbeeld neemt aan de heer Sulvaran en gaat varen op het kompas van de PS, PAIS en PNP. Alleen gezamenlijk heeft het zin om te werken aan het welzijn en de welvaart van het hele volk van Curaçao.
Een partij die mensen als Sulvaran verliest heeft alle reden om eens goed na te denken. Gelukkig zijn er genoeg mensen die dat kunnen.
Fred de Haas, Nederland


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).