Met verbazing heb ik donderdag gekeken naar de live uitzending van het statendebat op parlamentodikorsou.tv, de officiële website van de Staten. Bij het openen kreeg ik een reclame van 14 seconden te zien voor een advertentie van het blad Libelle in Nederland. Vervolgens kwamen er van tijd tot tijd allerlei advertenties langs, of onder in beeld of volledig in beeld, van luxe villa’s op Curaçao tot aan het casino in Nederland. Is dit inbegrepen in het contract dat onze vorige Statenvoorzitter (de heer Asjes) heeft afgesloten? Wie ontvangt deze reclamegelden? Ik neem aan dat dit niet de bedoeling is van onze Staten en verzoek dan ook dit zo snel mogelijk op te lossen!
Henk Pasman,
Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.