Met verbazing heb ik donderdag gekeken naar de live uitzending van het statendebat op parlamentodikorsou.tv, de officiële website van de Staten. Bij het openen kreeg ik een reclame van 14 seconden te zien voor een advertentie van het blad Libelle in Nederland. Vervolgens kwamen er van tijd tot tijd allerlei advertenties langs, of onder in beeld of volledig in beeld, van luxe villa’s op Curaçao tot aan het casino in Nederland. Is dit inbegrepen in het contract dat onze vorige Statenvoorzitter (de heer Asjes) heeft afgesloten? Wie ontvangt deze reclamegelden? Ik neem aan dat dit niet de bedoeling is van onze Staten en verzoek dan ook dit zo snel mogelijk op te lossen!
Henk Pasman,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).