×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 69 niet laden

Misschien wil het Hoofdstembureau aan de hand van deze opmerkingen zijn advertenties beter bekijken.
1. In alle advertenties en publicaties van het Hoofdstembureau staat een logo, waarbij een ingevuld stemvakje ook nog groots wordt afgevinkt. Heeft de commissie gedacht aan het potentiële gevaar, dat kiezers dit na gaan doen en daarmee wellicht hun stem ongewild verprutsen?
2. Wat denkt de commissie te bereiken met het schreeuwerige ‘GAAA stemmen’?
3.  ‘Het is verboden om (…) een foto te maken in het stemloket’. Wat, geachte commissie, is een stemloket?
4. ‘Het is verboden om (…) voor anderen te stemmen’. In deze zin kun je ook lezen, dat je alleen op jezelf mag stemmen. Het ware beter geweest als er had gestaan: ‘ten behoeve van’, of ‘in de plaats van’, te meer omdat in de advertentie ‘stemmen voor’ al in de aangehaalde betekenis gebruikt is.
5. ‘Als je nog geen stembiljet hebt ontvangen (…)’. Sinds wanneer kunnen we stembiljetten afhalen? Het is al moeilijk genoeg om deze verkiezingen eerlijk te doen verlopen.
Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om (kostbaar) uitbesteed werk, maar het Hoofdstembureau blijft verantwoordelijk voor gestichte verwarring.
M. Grace Jonkhout, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).