Ik stond vanmorgen in de rij voor de stoplichten bij de Albert Schweitzerschool toen er een hele grote SUV-bak aan kwam rijden, versierd met allemaal Pueblo Soberano-vlaggetjes versierd.
Op zich is het geen bijzondere gewaarwording: iedereen mag kiezen voor wie hij of zij wil; voor mijn part versieren ze hun auto met aluminiumfolie als ze dat leuk vinden.
Dan slaat die auto af, zet een stel kinderen bij de school af en rijdt verder. Ik dacht gelijk: hier heb je nou een voorstander van Pueblo Soberano, de partij die zo anti-Nederland is als de pest, die alles haat wat uit Makambia komt, die wél het Nederlands onderwijs kiest boven het Papiamentstalige onderwijs van Monk en consorten en toch niks met Nederland te maken wilt hebben.
Wat een stelletje hypocrieten zijn het toch: They talk the talk but don’t walk the walk!
Ik blijf lachen op deze klip want ik heb nog nooit van mijn leven zo’n circus gezien!
Arthur Donker, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).