Graag wil ik hierbij reageren op enkele uitspraken die PAIS-leider Alex Rosaria afgelopen week heeft gedaan.
De heer Rosaria verwijt ‘zowel coalitie als oppositie koppigheid’, die de democratie nu in gevaar brengt. Het verhindert volgens hem het bestuur van dit land en draagt bij aan de verwarring en achteruitgang op economisch, financieel, democratisch en sociaal terrein. Verwijt u dit tevens de hooggeplaatste kandidaat op uw kandidatenlijst, de heer Cleopa?
De heer Rosaria wil ‘uitleg van de gouverneur over het aanwijzen van de formateur’. Is de heer Rosaria uitlandig geweest of zo, want enkele dagen geleden is de brief waarin de gouverneur uitleg geeft in de meeste kranten uitgebreid gepubliceerd. En meneer Rosaria, uw eigen meneer Cleopa is mede ondertekenaar van de brief aan de gouverneur waarin hem om interventie verzocht wordt.
Meneer Rosaria, natuurlijk zouden wij het in goed overleg en zonder invloed van buitenaf zelf moeten kunnen oplossen zoals u suggereert, maar u weet evengoed als wij allemaal dat zulks helaas niet mogelijk is.
Meneer Rosaria, u leek een heldere boodschap te hebben om de bijzonder ernstige problemen van ons land krachtig aan te pakken maar uw opmerkingen van afgelopen week, zijn naar mijn mening niet juist.
Helga Mensing (Actief lid PNP), Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.