Steeds wordt in de nieuwsberichten met de ontbinding van de Staten
verwezen naar artikel 53 van de Staatsregeling. Wie echter een kijkje neemt op de officiële website van de overheid, www.curacao-gov.an, vindt daarop een eindconcept Staatsregeling waarin onder artikel 51 de ontbinding van de Staten via landsbesluit is geregeld.
Aangezien ik mij niet kan voorstellen dat allerlei juristen het mis hebben, betekent dit dat de overheid de bevolking van Curaçao onjuiste informatie vertrekt. Bewust of onbewust? In ieder geval een teken van gebrek aan respect voor de burgers van ons eiland.
E. van Cappelle,
Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.